The Possibly Facing Bodyguard - Get Together

Köpa is till festen

Det är ju kul att ha lite fest nu när det är varmt och skönt ute och det är sommar och sol. Ja det finns verkligen så mycket som man kan göra och som är kul och roligt. Ja det är underbart att man hittar sin fest som man tycker är kul att göra. För man tycker ju om olika saker men en sak som är viktigt att ha på alla fester tycker jag är att ha is till drickan. För det är ju så mycket godare när det är kalla dricka som man dricker istället för varm. 
Ja man får se till att ha det lite extra mysigt och trevligt när man ska ha en fest.

Finns mycket kul som man kan göra

Ja det finns mycket kul som man kan gör och som är värt att hitta på när det är dags att ha en fest, men det är ju inte bara kul att ha en fest är ju kul att gå på fest och att planera den så att den blir så bra som möjligt. Ja det är ju så härligt när man kan hitta på så mycket bra som att ha en rolig fest som alla tycker om och som man har roligt på.
Ja jag tycker det är kul att ha lite olika dekorationer som ballonger ellr vimplar eller likande det gör att det ser lite festligare ut och att man kan känna att det är lite lättare att komma i fest stämning som man ju vill ha när det är flest. Ja det är viktigt att köpa is till drinkarna så att det blir så gott som man vill och att det finns så mycket gott som man tycker om. Ja det är ju kul när det går att ha det så kul som man vill och njuta av den.