The Possibly Facing Bodyguard - Get Together

Bra proteinfoder för djuren

Oris är ett bra klockmärke.


Hitta bra foder till djuren

Ja det är viktigt att man har bra proteinfoder till djuren så att dom får i sig tillräckligt med energi och att dom får i sig dom nyttigheter som dom behöver som protein och kolhydrater och mineraler och så vidare. 
Ja så det gäller att man kollar upp vad det är som finns så att man kan ge dom bra mat som dom behöver och kan må bra av. Så att dom kan växa till sig och må så bra som dom bara kan.

Finns mycket att välja på 

Det finns mycket som man kan välja på och det finns många märken som man kan välja på om det är så att man välja att köpa.
Sen så får man ju prova sig fram och se vad det är för mat som dom tycker om och som dom äter, för vissa hundar till exempel kan vara lite petiga och tycker inte om alla mat så då får man hitta ett foder som dom tycker om och som dom tycker är gott.
Ja så man får prova sig fram helt enkelt och hitta det som passar bra. Sen så vill man ju gärna att det ska vara bra pris på det och att man kan hitta ett bra märke som inte kostar så mycket det är något som är bra och som man vill ha.
Och söker man lite online så kan man hitta bra förslag på mat som man kan ge sina djur så att man trivs och växer och mår bra och att man klarar av att köpa det varje månad. 
Ja det är kul med djur och vi är många som vill ha dom i vårt liv och därför vill vi också ta hand om dom på bästa sätt och se till att dom mår så bra som dom kan må.